Uit het leven gegrepen...

"Ik slaap onder het slaapdeken.  Bij het slapengaan stopt het piekeren vrijwel onmiddellijk, ik kan sneller inslapen en wordt meer uitgerust wakker"

H.D. - 18 jaar

 

"Ik legde een snoezeldeken op mijn schoot en voelde heel snel rust tot diep in mijn buik.  Dit had ik nog nooit gevoeld"

S.D - 44 jaar

 

"Ik gebruik het schootdekentje tijdens mijn kinesitherapeutische behandelingen. Ik merk dat de voeten van de kinderen die schrijfmotoriek oefenen door het dekentje  stil op de grond kunnen gehouden worden.  Dit is een zeer belangrijke voorwaarde voor het uitoefenen van tafeltaken.  Na een tijdje begonnen de kinderen zelf noar het dekentje te vragen."

H.C. (26 jaar)

N. T (56 jaar)

 

"Ondanks het gewicht van het snoezeldeken voelde ik toch meer verruiming in mijzelf.  

Het nekhulpje  gaf mij een meer ontspannen gevoel in mijn spieren waardoor de pijn draaglijker werd."

R.D. ( 36 jaar)

D. V (45 jaar)

"Ik gebruik het slaapdeken al een tijdje.  Ik heb normaal een oppervlakkig slaappatroon en ik woel veel in mijn slaap.  Het deken brengt een soort van rust, een aangenaam gevoel.  Ik slaap ook veel dieper met het deken. " 

Onder het soesdeken kregen mijn spieren warm alsof ze allemaal gemasseerd waren.

 

"Ik was mij niet bewust dat ik steeds aan het vluchten was van mijn pijn waardoor die steeds erger werd.  Door in voeling te treden hiermee voelde de pijn zich begrepen en trad ze minder op de voorgrond. Hier was  wel wat inspanning voor nodig, maar het loonde de moeite."

B. D (55 jaar)

"Ik kan heel moeilijk neen zeggen.  Door het gebruik van het t*Rust snoezeldeken voel ik mijn grenzen letterlijk en figuurlijk aan en kan ik dat in mijn dagelijkse leven toepassen.  Hierdoor alleen al word ik minder moe."

S.D (45 jaar)